Bobslee sponsoren

 

Active Professionals is al jarenlang verbonden met de bobsleesport en samen met Active hebben wij onze grootste successen in de sport beleefd. We zijn dan ook erg blij dat Active zich in het Olympisch seizoen weer als hoofdsponsor aan ons team heeft verbonden. Laten we hopen dat de medailles weer net zo snel komen als de vorige keer! En voor alle fans, er komt ook weer een door AP perfect georganiseerd Winterbergweekend!

Meer weten, kijk op: http://www.active-professionals.nl

logo-eurotech

Eurotech is het bedrijf achter onze bobslee. In slechts 1 jaar wisten ze een bobslee te bouwen die tot de beste ter wereld behoort! Met trots sleeën we dan ook in onze "Flying Lion", de oranje Eurotech bob waarin we ook in het Olympisch seizoen weer onze successen gaan beleven! 

Meer weten, kijk op: http://www.vikingengineering.nl/site_nl/index.php

logo-plantina

Het streven van Plantina Vitaminen is mensen te helpen een goede gezondheid te onderhouden. Voor de één betekent dit in goede conditie blijven om de stress van alledag beter het hoofd te kunnen bieden, voor de ander optimaal herstel ivm topsport. Met de vitamines van Plantina Vitaminen die NZVT-gekeurd zijn, vergroten we onze weerstand, hebben we optimaal herstel en staan we dus met een voorsprong aan de start! 

Meer weten, kijk op: http://www.plantina.nl

Afbeelding

SAS is specialist op het gebied van Business Analytics software en dienstverlening en de grootste onafhankelijke business intelligence leverancier. Met innovatieve oplossingen binnen een geïntegreerd raamwerk, helpt SAS klanten op meer dan 60.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen, iets wat ook in bobslee cruciaal is! Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'. Met trots gaan we dan ook samen met SAS de weg richting Sochi belehven en zullen zij ons ook ondersteunen op gebied van analyse!

Meer weten, kijk op: http://www.sas.com/nl

logo-conceptumsportlogistics

Conceptum Sports Logistics is de partner wanneer je zeker wilt weten dat je materiaal op tijd op de trainings- of wedstrijdlocatie is! Het snelle, betrouwbare en veilige transport zorgt ervoor dat wij gekozen hebben voor Conceptum Sport Logistics om onze bobslee overzee en naar Rusland te vliegen!

Meer weten, kijk op: http://www.conceptum-sport-logistics.com/index.php/en/home

NOCNSF Logo square

NOC*NSF is al jarenlang een van de grootste partners van ons team. Hun financiële     ondersteuning, maar ook de extra faciliteiten en technische ondersteuning, maken het mogelijk om straks in Sochi optimaal te presteren! We zijn dan ook trots om straks als Olympic TeamNL onder NOC*NSF in Sochi ons land te vertegenwoordigen!

Meer weten, kijk op: http://www.nocnsf.nl/home

 

 

 logo-sdcommunicatie

SD is fullservice, multidisciplinair, crossmediaal communicatiebureau. Ons viel ook het inlevingsvermogen, hun enthousiasme en flexibiliteit op. In no time zeiden ze ja op ons verzoek om een nieuwe website te bouwen en voor we het wisten was hij geheel naar wens klaar! We zijn blij dat we door SD communicatie onze fans in het Olympisch seizoen in stijl via deze mooie website op de hoogte kunnen houden!  

Meer weten, kijk op: http://www.sdcommunicatie.nl

 logo-arai

In een hoge snelheidssport als bobsleeën is veiligheid een belangrijk punt van aandacht. Daarom hebben wij als team gekozen voor de hoogwaardige kwaliteitshelmen van Arai! En daarnaast zien ze er ook nog mooi uit!

Meer weten, kijk op: http://www.arai.nl/site/

 

image.php

Om als sporter het beste uit jezelf te kunnen halen in de zeer wisselende weersomstandigheden die wij tegenkomen, is functionele sportkleding onmisbaar. Vandaar dat wij voor Craft hebben gekozen zodat we zowel in de sportschool als bij de bobbaan in weer en wind optimaal kunnen presteren! 

Meer weten, kijk op: http://www.craft.se

 

Kemet Europe is specialist op het gebied van precisie finishing. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan diamantpasta’s, gereedschappen en apparatuur aan, waarmee je vrijwel elk polijstvraagstuk de baas kunt. Kemet Europe zorgt als supplier van onze diamantpasta voor de afwerking van onze ijzers tot ware spiegeltjes!

Meer weten,kijk op: http://www.kemet-europe.com

 

 Meer weten, kijk op: http://motorwrap.com